Οικονομικά πινέλα μακιγιάζ

placeholder

Submitted by Emily Papazish on Κυρ, 05/14/2017 - 12:51
Οικονομικά πινέλα μακιγιάζ

Μαναράκια μου υπέροχα καλησπέρα σας! Έψαχνα πολύ καιρό για ένα σετ πινέλων μακιγιάζ που θα ήταν και καλό ποιοτικά αλλά και οικονομικό. Όπως σε ενημέρωσα στο φβ, στο ίνστα και στο τουίτερ (κι άμα δε με ακολουθείς να πας αμεσως να με ακολουθήσεις, περιμένω, όχι πήγαινε να μ' ακολουθησεις και επέστρεψε πάλι στο άρθρο) τον καιρό της σύντομης απουσίας μου βρήκα στο Banggoοd αυτά τα πινέλα με 9,20 το σετ των 10 και μάλιστα χωρίς επιπλέον κόστος για τα μεταφορικά. Δελεάστηκα αρκετά από την τιμή και τα αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη. Πάμε να δούμε αν όντως άξιζε να ενθουσιαστώ τόσο πολύ!

Η συσκευασία

Δεν υπήρχε κανένα κουτί, ούτε μια προστατευτική ζελατίνη με φουσκάλες για να τα προστατεύσει από χτυπήματα κτλ. Βέβαια δεν περίμενα και το τέλειο πάκατζινγκ από ένα κινέζιπκο e-shop το οποίο έχει και δωρεάν μεταφορικά παγκοσμίως. Δυστυχώς ήταν απλά τυλιγμένα σε μία μαύρη πλαστική ζελατίνη και με μία απλή διαφάνεια εσωτερικά. Παρά το κακό πάκατζινγκ δεν ήρθαν ''ταλαιπωρημένα'' ή χτυπημένα. Μόνο ένα είχε ένα μικρό βαθούλωμα, σχεδόν ανεπαίσθητο στην άκρη του. Σημειωτέον ότι η παραγγελία μου ήρθε δύο εβδομάδες μετά την πραγμάτωση της.

Το χρώμα

Είναι ένα υπέροχο άσπρο που περίμενα μετά από πολλές πλύσεις και χρήσεις να γίνει γκρι και να φαίνεται άθλιο, αλλά τα έχω στην κατοχή μου δύο μήνες, τα πλένω μανιωδώς και δεν έχει ξεθωριάσει καν το χρρώμα. Οι τριχούλες τους είναι γκρι με άσπρο τελείωμα που σε βοηθάει να καταλάβεις πάνω κάτων την ποσότητα από ο προϊόν που που έχεις βάλει σστο πινέλο σου.

Η ποσότητα - η χρήση

Το σετ περλαμβάνει 10 πινέλα, 5 για το πρόσωπο και 5 για τα μάτια. Συγκεκριμένα: 2 στίπλνιγκ πινέλα, ένα με κωνικό σχήμα (6) και ένα με επίπεδο σχήμα (7) τα οποία είναι ιδανικά για την εφαρμογή των υγρών σας Foundation και την τέλεια ανάμειξή τους για πολύ φυσικό αποτέλεσμα [Extra tip: Αν έχετε foundation σε μορφή υγρή μεν αλλά πιο κρεμώδη χρησιμοποιειστε καλύτερα το 6], 2 πινέλα για πούδρα και ρουζ (4 και 5) με μόνη διαφορά ότι το σχήμα του 4 είναι πιο κωνικό και ένα για contouring ή για πούδρα κάτω από τα μάτια (3) το οποίο είναι τρομερά εύχρηστο και ιδανικό για όσες είστε ακόμα αρχάριες με τα κοψίματα και θέλετε ένα καλό πινέλο γι' αυτή τη δουλειά. Να σας πω σ' αυτό το σημείο ότι επειδή σας το λέει η Έμιλυ ότι είναι για πούδρα π.χ δε σημαίνει ότι είναι για πούδρα. Δοκιμάστε και δείτε πως σας βολεύει εσάς να τα χρησιμοποιείτε, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος στο μακιγιάζ! Τα πινέλα των ματιων είναι ουσιαστικά οι μικρογραφίες των μεγάλων πινέλων κι εκεί εντόπισα ένα μεγάλο μείον γι αυτό το σετ. Τα πινέλα των ματιών είναι κυρίως πινέλα blending. Είναι ουσιαστικά πέντε πινέλα που κάνουν όλα την ίδια δουλειά, και είναι και στην όψη αρκετά παρόμοια. Αν εξαιρέσουμε το 1 που ειναι τελειο για κόγχη και εξωτρική γωνία όλα τα υπόλοιπα κάνυν ακρβώς το ίδιο. Γι αυτό κι εγώ που ίιμαι και καλός άνθρωπος (γκούχου γκούχου!) τα χάρισα τα 3 από τα 5. Αυτό το θεωρώ μείον γιατί στην ουσία δεν παίρνεις 10 αλλά 7.

Η ποιότητα

Είναι τρομερά μαλακά, πράγμα καλό για το π΄ροσωπό μας και ειδικά για την περιοχή των ματιών. Τα χρησιμοποιώ δύο μήνες και δεν έχουν μαδήσει καθόλου. Αν θέλετε θα σας κάνω κι ένα μπλόγκ ποστ για το πως τα περιποιούμαι και τα πλένω. Μόνο ένα από τα δέκα μου έχε βγάλει δύο τριχούλες την ώρα που το έπλενα. Από θέμα ποιότητας τα συνιστώ 100%!

Τιμή-πως θα τα αγοράσετε

Ε τωρα τι να λέμε για την τιμή, αφού τα ξαναείπαμε! Σκεφτείτε μόνο ότι δε βγαίνει ούτε 1 ευρώ το ένα. Για να τα αγοράσετε χρειάζεστε paypal την οποία μπορείτε να φτιάξετε συνδέοντας τη με την χρεωστική σας κάρτα. Η διαδικασία είναι απλή. Τα βρίσκετε εδώ

Σε ποιους τα προτείνω

Τα προτείνω σε όλες όσες θέλετε κάτι οικονομικό χωρίς να ζητάτε πολλά πολλά για πινέλα ματιών και στις αρχάριες στο μακιγιάζ (ειδικά σε σας που δεν έχετε ιδέα καθότι θα σωθείτε,τραστ μι!)

Σας φιλώ γλυκά,

Μην ξεχνάτε πως η τελειότητα είναι βαρετή,

Emily In Black

Κατηγορίες