Πως να κάνετε το κραγιόν σας να κρατήσει

placeholder

Submitted by Emily Papazish on Δευ, 05/15/2017 - 13:22
κραγιόν, τιπς, ομορφιά, συμβουλές, ματ, μακιγιάζ

Μαναράκια μου επανέρχομαι με ένα μπλόγκποστ αρκετά χρήσιμο για όλες μας! Σίγουρα όλες μας έχει τύχει να βγούμε από το σπίτι μας έτοιμες κραγιοναρισμένες και μετά από καμία ώρα να είμαστε στην καλύτερη των περιπτώσεων χωρίς κραγιόν και στη χειρότερη λερωμένες παντού.Πώς λοιπόν μπορείτε να κάνετε το κραγιόν σας να διατηρηθεί για ώρες ολόκληρες χωρίς να σκέφτεστε διαρκώς ότι πρέπει να το ανανεώνετε; Πάμε να δούμε μαζι!

  1. Κάνετε ένα σκραμπ στα χείλη σας ώστε να βοηθήσετε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα να γίνει καλύτερη εφαρμογή του κραγιόν.
  2. Εφαρμόστε ένα λιπ μπαλμ για ενυδάτωση και περιμένετε να απορροφηθεί
  3. Ξεκινήστε απλώνοντας ελάχιστο κονσίλερ στα χείλη σας. Δώστε έμφαση στο περίγραμμα των χειλιών και στο κέντρο
  4. Στη συνέχεια σχηματίστε τα χείλη σας με το μολυβάκι σας κάνοντας το περίγραμμα. Αν είστε από τις κοπέλες (ή τους άντρες χου νόουζ) που βγαίνουν αρκετά έξω από το περίγραμμα να ξέρετε ότι πρώτον αυτό το πράγμα είναι πολύ άσχημο αισθητικά και δεύτερον οι πιθανότητες να λερωθείτε ολούθε υπερδιπλασιάζονται.
  5. Εφαρμόστε το κραγιόν σας 
  6. Πάρτε ένα χαρτομάντιλο, χωρίστε το στα δύο, πάρτε τη μία πλευρά και τοποθετείστε το πάνω από τα χείλη σας.
  7. Με μία πούδρα σε ελεύθερη μορφή και με ταμποναριστές κινήσεις βάλτε πούδρα πάνω στα χείλη σας (τα οποία καλύπτει η λεπτή στρώση χαρτιού) [Extra tip: Αν έχετε ένα κραγιόν το οποίο θέλετε να κάνετε ματ, εφαρμόστε πούδρα απευθείας πάνω στα χείλη, το αποτέλεσμα θα γίνει πιο ματ]

Αυτά λοιπόν τα πολύ απλά βήματα είναι τα δοκιμασμένα από την Έμιλη και εγγυημένα ότι θα πετύχουν! Δοκιμάστε τα λοιπόν και αφήστε μου ένα σχόλιο για το αν έπιασαν σε εσάς. Να πω σε αυτό το σημείο ότι ενώ αυτά τα τιπς είναι πολύ καλά δεν μπορούν να κάνουν θαύματα σε κραγιόν πολύ χαμηλής ποιότητας με κολλώδη σύσταση και αίσθηση στα χείλη. Φυσικά όμως μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Μοιράστε όσα φιλιά θέλετε αγαπημένες μου, το κραγιόν σας θα μείνει στη θέση του.

Μην ξεχνάτε πως η τελειότητα είναι βαρετή,

Μην ξεχνάτε επίσης πως on a bad day there's always lipstick

Σας φιλώ γλυκά,

Emily In Black

Κατηγορίες